...:::FORUM:::......:::xD:::...
Witam! Mam pytanie do kierowców z samochodami na gaz. Czy rzeczywiscie da się zaoszczędzic jeżdząc dziennie 25 kilometrów? Zastanawiam się nad takim rozwiązaniem w swoim samochodzie, ale nie wiem czy taka instalacja mi się w ogóle zwróci.
nowy
Mam do was małe pytanie, mianowicie, czy znacie może firmę BRC? Mam zamiar skorzystać z ich usług w zakresie instalacji lgp w aucie. Liczę na wasza pomoc, bo nie wiem czy dobrze wybrałam Jak macie jakieś opinie, to śmiało, piszcie. Instalacja na pewno się zwróci trzeba tylko firmę wybrać
nowy
BRC jest popularną instalacją gazową. Ma dobre podzespoły a szczególnie wtryski. Dają też długą gwarancję coś koło dwóch lat. Inne firmy tyle nie dają. Moim zdaniem to o czymś świadczy.
Samochód na gaz? Jest to jakiś sposób na oszczędności. Jednak ma kilka niedogodności. To kolejny wydatek i trzeba liczyć z butlą, którą trzeba wozić, a która zajmuje sporo miejsca w bagażniku. Wolałem postawić na hybrydę i odwiedziłem salon Renault. Tam został mi przedstawiony Captur w wersji hybrydowej właśnie. To dobra opcja, bo zawsze masz wybór.
nigdy nie jeździłam autem na gaz, ciekawa jestem czy czuć różnicę